Calgary Flames visar beslutsamhet och styrka i knapp seger mot Philadelphia Flyers

Calgary Flames besegrade Philadelphia Flyers med 4-3 i veckans match. Den här matchen var fylld av flera spännande och spännande ögonblick.

Blake Coleman och Dennis Gilbert gjorde varsitt mål och varsin assist, medan Andrew Mangiapane var Calgary Flames Tröja assistguru med tre assist, Nazem Kadri och Mikael Backlund gjorde varsitt mål för Flames, och Jacob Markström var också enastående med sina 28 räddningar.

Däremot visade Rasmus Ristolainen och Bobby Brink i Philadelphia Flyers prov på sin målfarlighet med ett mål vardera. Samuel Ersson kunde dock bara ta vara på 29 skott mot Flames-offensiven. Det är värt att notera att Philadelphia Flyers har förlorat fyra av sina fem senaste matcher och avslutade sin nio matcher långa obesegrade svit på bortaplan.

Det fanns ett par viktiga ögonblick i matchen som påverkade resultatet. Först gav Rasmus Ristolainen i en Män NHL Tröjor Philadelphia Flyers ledningen med 1-0 med ett mål efter 9:44 i den första perioden.Mikael Backlunds backhand efter 18:21 i den andra perioden kvitterade matchen till 1-1, och Dennis Gilberts mål efter 7:29 i den tredje perioden drog tillbaka Flames till en 2- 1 ledning. Nazem Kadris skott efter 14:29 av den tredje perioden utökade Flames ledning till 3-1.Bobby Brinks mål på en retur efter 16:36 av den tredje perioden reducerade ledningen till 3-2.Blake Coleman utökade ledningen till 4-2 med ett mål i tom kasse i sin 500:e NHL-match.Slutligen gjorde Egor Zamula 4-3 när han gjorde mål på ett långskott efter 18:38 av den sista minuten av matchen.

Trots det jämna resultatet lyckades Flames till slut plocka två poäng. De vann matchen och gav laget motivation att gå vidare. Och även om den här matchen var en förlust för Philadelphia Flyers, kommer de att lära sig av det och försöka hitta sin väg tillbaka till segern!